fredag 11 februari 2011

Fyndens drottning

Igår (torsdag) spenderade jag över 12 h hemifrån. På morgonen for jag med en tom bil till stan (vasa) och kom hem en 23-tiden på kvällen med baksätet fullt med grejer! Aaah underbara loppis! Har diskmaskinen full med grejer nu så ni får bara se ett smakprov av vad jag kom hem med. Många tröjor som vanligt hittade jag - man kan inte få tillräckligt!! Sen var det diverse koppar och glas som fyllde handelskorgarna.

 Rosa antikljus och krukor - vem behöver inte sånt!

Lampfot och grönt glas - vem kan motstå ?! :) :)

Jag träffade också Hanna och vi for till Jupiter. Där gjorde jag århundradets fynd! Fick inte hem det utan det avhämtas i nästa vecka, men ni kan kolla HÄR för att se vad det var. Sååå nöjd e jag! Fråga mej inte sen VAR jag skall ha rum med det!

Sen när klockan hunnit bli kvällen for jag ett varv till Smedsby för att kolla in Fyndis - ett nytt loppis. Jag handlade mej i fördärvet! Kom bl a hem med en liten hylla för 12e. Mycket prisvärt, och perfekt till mitt hem!
Sen till HÖJDPUNKTEN - mitt öga observerade aktivitet i Piffihuset brevid Fyndis - och vad har dom inte där om ETT TREDAGARS loppis!!!! Där hittade jag just lampfoten och de gröna glasen.

Har 1000 mer saker att berätta om igår men jag tråkar väl ihjäl er med såhär långa texter :) Ni får höra resten en annan gång!

3 kommentarer:

Hannasvirrvarr sa...

Vilken dag alltså! :D

Lilla Frun sa...

:) Det var riktigt lyckat, å ännu roligare när man hittar så där mycket!

Ulf sa...

Din gröna skål liknar exakt några gulbruna jag hittat i Stockholm, på två olika loppisar inom ett par dagar. Verkar vara blåsta, ganska tjocka och lite "tillplattade" i formen. Känns som bra kvalitet, men man undrar var de kommer ifrån?
Hälsar Ulf