onsdag 21 mars 2012

Att välja rätt..hur gör man då?

Man kan fråga sig hur man blir hälsosam. Det vet jag inte. Fast jag skulle gärna bli det. Det är svårt. Det tror jag iallafall. Man vet ju vad man kan göra för både kropp och omgivning för att må bättre och inte tära. Så hur svårt kan det bli? Ja, ni kan fråga mej. Att förändra sina vanor är bara en del av det svåra i sig här. Att bryta mönstret. Men idag har jag försökt att göra något åt saken och for till hälsokost. Och det är dyrt. Det gör det också svårt. Men HUUUR vet man då att dessa s.k. ekologiska och bionedbrytbara produkterna verkligen håller måttet? Det säljs ju faktiskt mycket idag som inte alls är vad de utlovar på förpackningarna med sina beslöjade vackra förförande ord. Det är alltså också svårt att kunna urskilja äkta vara från fake.
Ja inte är det lätt inte.
Ja sånthär funderar jag på idag då...

6 kommentarer:

Jessica sa...

Google :P

Chipsoline sa...

Ett boktips: "Badskumt" av Katarina Johansson som handlar om hygienprodukter och sånt. Väldigt intressant och lärorikt!
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9170376506

Lilla Frun sa...

jag har faktiskt beställt den för nån dag sen :) bara väääntar på leveransen nu. men huhu, jag köpte rosenseriens deodorant igår. den är jättebra det veeeet jag , men c´mon 25e ?!

Chipsoline sa...

Duktig flicka! :) Jag använder den också, och jo, SVINDYR!! Men den ÄR bra, speciellt om man är allergisk mot vanliga.

Jessica sa...

Ja älskar rosenseriens deodorant! :) Fö ti lägg me i diskussionin nalete :P

Lilla Frun sa...

mmmh den e god, OCH effektiv. rosepower to the peeps! väl spenderade pengar inser jag åter igen. dessutom köpt jag eko/bio hårwax. jag skall bli en riktigt "grön" tant jag :)